Lähellä sinun untasi.

Luo nukkumaanmenostasi päivän odotetuin hetki – kotimaista luksusta omaan sänkyyn hotellityynyllä ja -peitolla

Älä säästele pehmeitä unia vain hotellien sänkyihin, vaan tuo ylelliset unet myös omaan makuuhuoneeseesi tilaamalla Univision kotimainen hotellipeitto ja hotellityyny.

Lue lisää

Vilukissalle lämpimät yöunet paksun peiton tuudittamana – vai kuumakallelle raikkaat unet ohuen peiton saattelemana

Unen saantiin vaikuttavat monet eri tekijät ja yksi niistä on ne, millaisilla vuodevaatteilla nukut. Panosta siis siihen mihin käperryt joka ilta, eli peittoon.

Lue lisää

Univision vinkit kotimaisen unen ystäville – tyyny allergiselle

Miten Univisio huomioi herkät ja allergiset nukkujat? Onko meillä tarjota tyynyä allergiselle tai herkälle nukkujalle? Vastaus on yksinkertainen, kyllä. Univision tuotteet ovat turvallisia ja huolellisesti testattuja. Univision tietyillä tuotteilla on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta.

Lue lisää

Hyvä tyyny niskalle – Uni-Medical Figure muotoiltu tyyny

Jos heräät aamulla tai yöllä niskakipuun, sinulla on todennäköisesti vääränlainen tyyny. Oikeanlainen tyyny tukee niskaa ja päätä niin, että kaularanka on suoraan rintarangan jatkeena luonnollisessa asennossa.

Lue lisää

Hanki lapsellesi laadukkaat kotimaiset tyynyt ja peitot höyhensaarien seikkailuille – Onni & Ilona lasten tyyny ja peitto

Riittävä uni ja lepo on tärkeää lapselle vauhdikkaiden päivien vastapainoksi. Unesta lapsi saa virtaa leikkiä ja puuhata sekä kasvuun sekä kehitykseen.

Lue lisää

Kotimaisen unen vinkit tyynyn valintaan – Ergonominen tyyny

Vääränlainen tyyny tuhoaa nukkujan yöunet heräilyyn ja voi vaikuttaa terveyteen esimerkiksi niska-hartia-alueen särkynä tai selkäkipuna. Älä siis tingi myöskään tyynystä, sillä siihen joka ilta kuitenkin painat pääsi.

Lue lisää
Copyright © 2024 Univisio Oy