Lähellä sinun untasi.

Nooralotta Nezirille oikeat vuodevaatteet tuovat hyvän unen

Mulle hyvät ja laadukkaat yöunet merkitsevät palautumista ja jaksamista. Oon sille aidosti myös tosi herkkä, sillä huomaan heikot yöunet heti niin arjessa kuin harjoittelussakin! Minimi on siis 8h ja kaikki sitä vähemmät unet tietävät mulle väsymystä.

Viileä huone on mulle yksi tärkeä tekijä unenlaadussa. Liian kuumassa en saa nukuttua. Sen myötä myös ilmava, hengittävä peitto on mulle myös erittäin tärkeä ja siksi olin tosi innoissani päästessäni testaamaan Univision Tunturi-sarjan peittoa ja tyynyä – kuin hotellissa olisi nukkunut!

Ihan huippua myös, että peiton ja tyynyn kankaat ovat 50 % luomupuuvillaa ja 50 % GRS-sertifioitua kierrätyspolyesteria PET-pulloista, täytekuitu on täysin kierrätyspulloista valmistettua polyesteriä.

Tunturi-tuotesarja on saanut myös Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiamerkin.

#univisio

Nooralotta Nezirille oikeat vuodevaatteet tuovat hyvän unen

Nooralotta Nezirille oikeat vuodevaatteet tuovat hyvän unen

Unenlaatu vaikuttaa pikajuoksija ja aituri Nooralotta Nezirillä niin arjen sujuvuuteen kuin treenien onnistumiseen. Univision uusissa, muhkeissa ja Suomessa valmistetuissa Tunturi-vuodevaatteissa Nooralotta nukkuu rauhallisesti.

Nooralotalle hyvä uni merkitsee palautumista ja jaksamista. Riittävän pitkät ja laadukkaat yöunet takaavat, että seuraavasta päivästä tulee mukava.

– Vaadin vähintään kahdeksan tunnin yöunia, seitsemällä tunnilla edessä on jo vaikea päivä.

Ammattiurheilijalle unenlaatu on erityisen tärkeää.

– Treenailen usein aamulla tai aamupäivällä, ja silloin huomaa kyllä todella selkeästi, jos olen nukkunut huonosti, hän toteaa.

Univision Tunturi-tuotteet täyttävät toiveet

Tärkein hyvän unen tae Nooralotalle on sopiva nukkumislämpötila. Liian kuumassa unensaanti on haastavaa. Viileä makuuhuone ja ilmava, hengittävä peitto ovatkin hänelle ehdottoman tärkeitä asioita. Nooralotta ilahtuikin, kun sai testiin Univision Tunturi-sarjan peiton ja tyynyn.

– Pidän siitä, että päällä on kunnon peitto, mutta se ei saa olla lainkaan raskas. Tunturi-peitto onkin juuri sopivan muhkea, mutta myös todella ilmava. Siitä tuli ihan sellainen olo, kuin olisi nukkunut hotellihuoneessa.

Tyynykin täytti odotukset kirkkaasti.

– Aluksi mietin, onko tyyny jo liiankin iso, mutta se oli niin ihanan pehmeä, että pää uppoaa sinne juuri sopivasti. Nukuin sen kanssa todella hyvin.

Kotimaisia, ympäristöä säästäviä tuotteita

Nooralotalle oli positiivinen yllätys se, että tuotteet ovat kotimaisia ja todella vastuullisesti tuotettuja. Peiton ja tyynyn kankaat ovat 50 % luomupuuvillaa ja 50 % GRS-sertifioitua kierrätyspolyesteria PET-pulloista, täytekuitu on täysin kierrätyspulloista valmistettua polyesteriä. Jopa vuodevaatteiden kantokassi kelpaa muovinkeräykseen.

Tunturi-tuotesarja on saanut myös oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta®.

Nooralotan mukaan peitto ja tyyny ovat ehdottomasti jäämässä pysyvään käyttöön – ja lisähankintakin on mielessä.

– Vaikuttaa siltä, että tarvitsemme toisen setin toiselle puolelle sänkyä, hän nauraa. 

Nooralotta Nezirille oikeat vuodevaatteet tuovat hyvän unen
Copyright © 2024 Univisio Oy