Lähellä sinun untasi

Lasten pussilakanat perheen pienimpien vuoteeseen

Kauniit lasten pussilakanat lisäävät lapsesi huoneen viihtyisyyttä ja leikkisää ilmettä. Lasten pussilakanat ovat helppo tapa somistaa ja tuoda väriä lapsen sänkyyn. Myös nukkumaanmeno houkuttelee enemmän, kun lapsen vuoteessa on sijattuna lapselle mieluiset lakanat.

Univisiolta löydät helppohoitoiset ja pehmeät lasten pussilakanat, joissa on suloisia kuvioita ja miellyttäviä värejä. Univisionin valikoimassa on lapsille lakanoita koossa 120 x 150cm ja tyynyliinoja 40 x 60cm, jolloin sopiva peitto on kooltaan 115 x 150cm ja tyyny 35 x 55cm.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Lasten pussilakanat värikkäillä kuoseilla

Kuperkeikka-, Lento- ja Metsässä -sarjojen ihastuttavat pussilakanat tekevät nukkumaanmenosta mukavaa. Hauskat ja värikkäät kuosit houkuttelevat pienen nukkujan kohti höyhensaaria.

Puuvillapolyesteristä valmistetut petivaatteet ovat pehmeät ja helppohoitoiset. Lasten pussilakanat ja tyynyliinat voi pestä normaalisti 60 asteessa.

Meiltä saat myös lasten peitot ja lasten tyynyt. Tutustu valikoimaan ja tilaa kotimaiset laatutuotteet, jotka kestävät käyttöä!

Copyright © 2024 Univisio Oy