Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin. 

Kotimainen lasten tyyny ja peitto tuudittaa makoisaan uneen

Ihanat kotimaiset lasten vuodevaatteet johdattavat perheen pienimmät uneksijat hellästi kohti höyhensaaria! Unella on suuri merkitys lapsen kehitykseen ja luovuuteen, älä siis tingi lapsen yhdestä tärkeimmästä energianlähteestä. Sen sijaan, että lapsella olisi käytössä aikuisen vanha tyyny, lapsi tarvitsee oman tyynyn eli lasten tyynyn. Noin vuoden ikäinen lapsi voi alkaa käyttää vauvan tyynyä, sitä pienempi ei tarvitse tyynyä ollenkaan. Taaperoikäinen voi käyttää hieman korkeampaa lasten tyynyä, kun taas kouluikäinen voi siirtyä jo normaalin kokoiseen, mutta kuitenkin matalaan tyynyyn. Lapsen peitostakaan ei kannata tinkiä, vaan hankkia lapselle omakokoinen lasten peitto, jotta lapsi saa kunnon virkistävät yöunet. Univision Onni & Ilona sarjan tuotteet eli tyyny, peitto ja petauspatja  ovat Suomessa valmistettuja ensiluokkaisia lastentuotteita. Onni & Ilona sarjan vuodevaatteet ja muut tuotteet ovat tarkoitettu vauvoille ja lapsille.

Näytetään tulokset 1–9 / 15

Onni & Ilona tuotesarja

Univision Onni & Ilona sarjan lasten tyynyn sekä lasten peiton kangas on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa. Lasten tyyny on korkeudeltaan matala ja normaalia tyynyä pienempi, jotta tyyny tukee pienen nukkujan päätä sekä niskaa. Lasten peitto on taas kooltaan pienempi ja kevyempi kuin normaali peitto. Onni & Ilona tuotteen ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Lisäksi Onni & Ilona tuotesarjan tuotteissa on Avainlippu-tunnus Suomalaisen työn merkkinä.

Perheen pienimmän paras unikaveri on Univision 100% kotimainen, allergisoimaton ja ihanan pehmeä Onni & Ilona tuotesarja. Uni maistuu varmasti, kun poskea vasten on pehmeä ja hellä lasten tyyny. Ja parhaimmat ja vauhdikkaat unet kohdataan höyhensaarilla, kun illalla peitellään lämpimällä lasten peitolla.

Tutustu lasten vuodevaatteisiin ja muihin tuotteisiimme. Lue lisää, kuinka tarjota lapselle sikeät ja virkistävät unet. Testaa myös perheen pienimpien kanssa hauskaa leikkiä, joka löytyy:

Hanki lapsellesi laadukkaat kotimaiset tyynyt ja peitot höyhensaarien seikkailuille – Onni & Ilona lasten tyyny ja peitto

Univision tuotteilla lapsesi on valmis Nukkumatin vierailulle!

Copyright © 2024 Univisio Oy