Lähellä sinun untasi.

Millainen lasten peitto kannattaa valita?

Vauvan peitto voidaan vaihtaa lasten peittoon, kun lapsi siirtyy pinnasängystä lasten sänkyyn. Lasten peitto taas on yleensä käytössä siihen asti, kunnes lapsi siirtyy normaalin sänkyyn.

Vauvan peitto on kevyt ja hengittävä ja kooltaan 80 x 120cm. Siihen sopii standardikokoinen vauvan pussilakana. Pehmeä lasten peitto on puolestaan kooltaan 115 x 150cm, ja siihen sopii standardikokoinen lasten pussilakana.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Oikeanlainen lasten peitto edistää hyvää yöunta

Lapsen tärkeimpiä energianlähteitä on uni. Riittävä uni ja lepo edistävät lapsen kasvua ja kehitystä, sillä uni on tärkeää aivojen toiminalle. Uni auttaa painamaan lapsen muistiin kaiken uuden opitun ja mahdollistaa uuden oppimisen.

Uni edistää myös esimerkiksi lapsen luovuutta, keskittymiskykyä ja vastustuskykyä. Lapsen uneen kannattaa siis panostaa muun muassa rutiineilla, turvallisella ympäristöllä, nukkumaanmenoajalla ja oikeanlaisilla vuodevaatteilla. Myös oikeankokoinen, helppohoitoinen ja kestävä peitto on tärkeä osa lapsen unta. Valikoimistamme löytyy lasten peittoja, lasten tyynyjä, lasten pussilakanoita sekä lasten petauspatjoja.

Onni & Ilona -tuotteet on suunniteltu lapsille

Univision Onni & Ilona -vuodevaatesarjan lasten peitto on Suomessa valmistettu, ainutlaatuisen pehmeä, hengittävä ja laadukas. Peitoissa on huomioitu lasten turvallisuus sekä ainutlaatuinen mukavuus. Tuotteet ovat myös helppohoitoisia ja kestävät 60:n asteen konepesua. Onni & Ilona -vuodevaatesarjan tuotteet ovat korkealaatuisia lastentuotteita, jotka ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta.

Copyright © 2024 Univisio Oy