Lähellä sinun untasi.

Nuku itsesi virkeäksi Univision tyynyllä!

Tiesitkö, että nukumme kolmanneksen elämästämme, jolloin kymmenen prosenttia painostasi lepää tyynyllä. Eli se millaiselle tyynylle illalla painat pääsi, on merkitystä. Unen laatuun ja omaan hyvinvointiin voi vaikuttaa paljon oikeanlaisella tyynyllä. Oikeanlainen tyyny tukee niskaa niin, että kaularanka on luonnollisessa asennossa eli suoraan rintarangan jatkeena. Tällöin keho pysyy rentoutuneena. Millainen on sitten oikeanlainen tyyny? Onko se ergonominen tyyny? Vai kenties muotoiltava tyyny? Lue lisää

Näytetään tulokset 1–9 / 30

Nuku itsesi virkeäksi Univision tyynyllä!

Jokainen ihminen on erilainen, jolloin myös tyyny pitää valita yksilöllisesti. Tyynyn valinnassa tulee huomioida oma nukkuma-asento, ruumiinrakenne ja patjan pehmeys. Harteikas ja kyljellään nukkuva tarvitsee korkeahkon tyynyn, kun taas kapeaharteinen ja selällään nukkuva tarvitsee matalahkon tyynyn. Vatsallaan nukkumista ei suositella, sillä vatsallaan nukkuessa niska on epäluonnollisessa asennossa, joka aiheuttaa niska- ja pääkipuja. Jos vatsallaan nukkuminen on kuitenkin ainoa miellyttävin asento mielestäsi, tyynyn tulisi olla matala.

Meillä Univisiolla on monipuolinen valikoima tyynyjä erilaisille nukkujille, jotka haluavat virkistävät unet laadukkailla tyynyillä. Suomalaisen työn merkkinä Univision tyynyissä on Avainlippu-tunnus sekä joissakin tyynyissä Univisiolla on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Tyynyissä materiaaliratkaisut ovat mukavia, turvallisia sekä helppohoitoisia.

Me Univisiolla olemme suomalaisen unen asiantuntijoita ja vaalimme tyynyissämme laatua sekä nukkujan yksilöllisyyttä. Nukkuminen on meille sydämenasia ja haluamme olla mukana edesauttamassa juuri sinun virkistävää untasi. Ota siis hyvä asento ja tuudittaudu ensiluokkaisiin yöuniin.

Nyt nukkumaan!

Copyright © 2024 Univisio Oy