Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin. 

Tekstiilit

Löydät meiltä myös tekstiilejä makuuhuoneen, olohuoneen sekä kylpyhuoneen ehostamiseen ja piristämiseen. Sisustustekstiilit ovat helppo ja nopea tapa muuttaa kotisi ilmettä. Univision sisustustekstiileillä teet viimeisen silauksen ja luot kodistasi viihtyisän. Univision sisustustekstiilit ovat mukavia, turvallisia sekä helppohoitoisia.

Sisustustekstiilien valikoimaan kuuluvat

Päiväpeitot

Päiväpeitto on merkitsevä osa makuhuoneesi sisustusta ja viihtyisyyttä. Päiväpeiton avulla huolittelet sängyn päivän ajaksi, luot tunnelmaa sekä teet makuuhuoneestasi juuri sinun näköisen. Univision päiväpeitot ovat meillä Suomessa tehtaalla valmistettuja ja värit ovat yksinkertaisia sekä hillittyjä. Päiväpeittoja on myös montaa eri kokoa aina tavallisesta sängystä parisänkyyn. Päiväpeittojen materiaalit ovat laadukkaita, helppohoitoisia sekä pestävissä 40°C asteessa.

Koristetyynyt

Koristetyynyillä luot kotiisi tai työhuoneeseesi näppärästi uuden ilmeen. Valitse tyyliisi ja tilaasi sopivat Suomessa valmistetut koristetyynyt. Koristetyynyjen materiaalit ovat laadukkaita, helppohoitoisia pestävissä 40°C asteessa.

Liinavaatteet

Kauniit, hyväntuntuiset ja laadukkaat pussilakanat ja aluslakanat tuovat makuuhuoneeseesi lisää viihtyvyyttä sekä takaavat virkistävät yöunet. Pussilakanoiden ja aluslakanoiden materiaalina ovat hengittävä ja miellyttävän tuntuinen puuvilla sekä hengittävä ja viilentävän raikas perkaalipuuvilla. Materiaalina löytyy myös laitospesun kestävää polyesteripuuvillaa. Löydät myös pussilakanasettien ja parivuoteen pussilakanoiden lisäksi perheen pienimmille sopivat vuodevaatteet vauhdikkaisiin uniin.

Petauspatjansuojat

Petauspatjansuojalla lisää mukavuutta sänkyyn. Petauspatjansuoja estää patjan likaantumisen, nukkaantumisen sekä lisää patjan käyttöikää. Unilux petauspatjansuojat ovat Suomessa tehtaallamme valmistettuja. Petauspatjansuojia on erikokoisia ja materiaaliltaan ne ovat helppohoitoisia, turvallisia sekä sopivat allergiselle.

Pyyhkeet

Meiltä löydät kylpyhuoneeseen uudet käsipyyhkeet ja itsellesi pehmeät froteepyhkeet monesssa eri värissä sekä koossa.

Copyright © 2024 Univisio Oy