Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin. 

Tuplapeitot 

Nukuit sitten yksin tai kaksin, tuplapeitto tuo luksuksen tuntua jokaiseen yöhön. Kattavasta valikoimastamme löydät parivuoteen peitot jokaisen nukkujan tarpeisiin, muun muassa viileän unen ystävälle, lämpimän unen kaipaajalle, pehmeän unen uneksijalle tai herkälle tai allergiselle nukkujalle. Osa tuotteistamme on valmistettu myös kierrätysmateriaaleista, joten myös kestävää kehitystä arvostava nukkuja löytää valikoimastamme itselleen sopivan peiton. Peittomme ovat kotimaisia Avainlipputuotteita ja osalla tuotteista on myös oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astamaliiton allergiatunnusta. Tutustu, tilaa ja koe tuplapeiton tuoma ainutlaatuinen mukavuus! 

Näytetään kaikki 7 tulosta

Tuplapeitot jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin 

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset yöunet ja siksi otamme tuotekehityksessämme huomioon nukkujien erilaiset tarpeet. Valikoimastamme löydät viisi erilaista tuplapeitto-tuotesarjaa, jotka ovat huolella suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kaikkia tuotteitamme yhdistää myös tinkimätön laatu, minkä ansiosta peitot pitävät muotonsa ja ominaisuutensa pesusta toiseen. Kaikki peittomme voi pestä 60 asteessa. 

Amicor-sarja on ihanteellinen valinta allergikoille ja herkille nukkujille. Näiden peitteiden antibakteerinen Amicor™-kuitu estää pölypunkkien kasvun ja pitää vuoteen raikkaana. Luxor-peitot tarjoavat ylellisen pehmeät unet korkealaatuisten materiaalien ansiosta. Mikromodal-polyesterikangas ja kuohkea täyte takaavat mukavuuden, ja myös nämä peitot ovat saaneet Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen. 

Ympäristötietoisille nukkujille suosittelemme Bambu- ja Eco Green -sarjaamme. Eco Green -peitot on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, joten ne ovat ympäristöystävällinen valinta laadusta tinkimättä. Bambu-tuotesarja yhdistää luonnonmateriaalin ja kierrätyskuidun parhaat puolet. Bambukankaan antibakteerisuus ja kosteudensitomiskyky pitävät vuoteen kuivana ja raikkaana, kun taas kierrätyskuitutäyte vähentää luonnonvarojen kulutusta. Sekä Eco Green että Bambu-peitot sopivat hyvin myös allergikoille, sillä niille on myönnetty Allergiatunnus. 

Viileydestä nauttivalle suosittelemme Uni-Medical Comfort -kevytpeittoa. Älykäs lämmönvaihto antaa tasaisemman unen ja nukkuja kärsii vähemmän hikoilusta. Peitossa on käytetty uutta viilentävää ja patentoitua Tones of Cool -tekstiilitekniikkaa, joka stimuloi tekstiiliä hajottamaan ylimääräistä lämpöä.  

Tutustu tuplapeitto-sarjoihimme 

Amicor-peitto 

Amicor-sarjan tuotteiden kankaana on hengittävä valkoinen puuvillaperkaali. Amicor ™ Sanitized antibakteerinen–kuitu estää pölypunkkien kasvun ja pitää vuoteen raikkaana. Kuidun sisäinen ominaisuus säilyy sadoissa pesuissa antaen tuotteille pysyvän pitkäkestoisen suojan bakteereja ja pölypunkkeja vastaan. Univisiolla, suomalaisena valmistajana on Amicor™ –kuidun käytön yksinoikeus. Blowfill® –pallokuitu ja -spiraalikuitu pitävät peitteet pitkään kuohkeina ja kimmoisina erikoisrakenteensa ansiosta. Tuotteille suositellaan 60 °C:n vesipesua. Tuotesarja soveltuu erinomaisesti herkille ja allergisille nukkujille.  

Luxor-peitto 

Luxor-peitot ovat korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja Avainlipputuotteita ylellisen pehmeisiin uniin. Tuotteiden kangas on hengittävää 65 % mikromodal/35% polyesteria, joka antaa tuotteelle sen ylellisen pehmeyden yhdessä kuohkean täytteen kanssa. Täytteenä tikatuissa tyynyissä on Blowfill® -polyesteripallokuitua, joka pitää tyynyn pitkään kuohkeana ja kimmoisana erikoisrakenteensa ansiosta. Laadukkaan kantilla viimeistellyn peitteen täytteenä on kevyttä, ilmavaa Blowfill® spiraalikuitua. Tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta. 

Eco Green-peitto 

Univisio Eco Green -sarjan tuotteet on valmistettu luontoa ajatellen, laadusta ja mukavuudesta tinkimättä. Tuotteiden valmistuksessa käytetty kangas ja kuitu on valmistettu puhtaista kierrätetyistä muovipulloista. Käyttämällä tuotesarjan valmistukseen kierrätyspolyesteriä kulutamme vähemmän raaka-aineita ja pienennämme näin ympäristövaikutuksiamme. Tyynyjen ja peitteiden kangas on 100% kierrätetyistä puhtaista muovipulloista valmistettua polyesteriä (GRS). Tuotteiden täytekuitu on 100% GRS-sertifioitua kierrätyspolyesteria PET-pulloista. Eco Greenin -sarjan tuotteiden vetoketjullista kassia voi hyödyntää pesupussina. Tuotesarja on saanut oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton allergiatunnusta. 

Bambu-peitto 

Bambu-tuotesarjassa on huomioitu luontoystävällisyys. Tuotteiden kankaassa oleva Bambu on luonnostaan antibakteerinen luonnonmateriaali, joka uusiutuu nopeasti. Univision Bambu -tuotteiden silkinpehmeä kangas (50 % bambua, 50 % puuvillaa) hengittää ja tuntuu kosteudensitomiskykynsä ansiosta miellyttävältä. Kosteutta sitova kangas pitää vuoteen kuivana ja raikkaana. Tuotteissa on täytteenä käytetty puhtaista muovipulloista tehtyä kierrätyskuitua, jota hyödyntämällä voimme vähentää luonnonvarojen kulutusta. Tuotteet ovat korkealaatuisia Suomessa valmistettuja Avainlipputuotteita ja pestävissä 60-asteessa. Tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta. 

Uni-Medical Comfort-peitto 

Uni-Medical sarjan tuotteet on suunniteltu tukemaan terveellistä ja virkistävää nukkumista, ja sarjan peitot ovat korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja. Sarjasta löytyy viielämpää peittoa kaipaavalle kevytpeite sekä allergikolle sopiva peitto laatua ja luontoa arvostavalle.  

Muista myös tuplapeittojen pussilakanat  

Löydät valikoimistamme myös ihanan pehmeästä ja laadukkaasta puuvillasatiinista valmistetut pussilakanat tuplapeitoille. Anna Kuukan suunnittelema Peppiina-kuosi on saanut inspiraationsa puutarhasta.  

Pussilakana ja tyynyliina -settiä on saatavilla neljässä ihanassa värissä: 

  • Vihreä 
  • Pinkki 
  • Keltainen 
  • Lila 

Tilaa tuplapeitto verkkokaupastamme 

Siivittäydy mukavaan uneen yhteisen peiton alla tai osta tuplapeitto itsellesi ja nauti isosta peitosta esimerkiksi käärimällä osa jalkojen väliin. Tuplapeitto tekee arjesta hitusen ihanampaa – salli itsellesi ansaitsemasi hemmottelu ja tilaa unelmiesi tuplapeitto jo tänään! Verkkokaupastamme tilaat laadukkaat kotimaiset peitot helposti ja nopeasti valitsemaasi noutopisteeseen. Toimitamme tilaamasi tuotteet 3-6 arkipäivän kuluessa tilauksestasi.   

Kysyttävää? Ota yhteyttä! 

Copyright © 2024 Univisio Oy