Lähellä sinun untasi

Amicor Light tuplapeitto

79,50 

Kevyt ja raikas tuplapeitto viileän unen kaipaajalle. Kotimainen tuplapeitto soveltuu mainiosti hikoilusta kärsiville, herkille ja allergiselle nukkujille.

Laadukkaan peiton täyte Amicor Sanitized antibakteerinen kuitu estää tehokkaasti bakteerien, pölypunkkien ja homeen kasvun ja pitää vuoteen raikkaana. Antibakteerisen kuidun ominaisuudet säilyvät pesusta toiseen antaen pysyvän pitkäkestoisen suojan. Univisiolla on suomalaisena valmistajana Amicor-kuidun käytön yksinoikeus. Amicor-peiton kankaana on hengittävä valkoinen puuvillaperkaali. Blowfill®-spiraalikuitu puolestaan pitää peiton pitkään kuohkeana ja kimmoisana erikoisrakenteensa ansiosta. Täytteestä 70 % on Blowfill®-spiraaliontelokuitua ja 30 % Amicor™ Sanitized® -akryylikuitua.

Avainlippu

Ominaisuudet

Materiaali Päällinen 100% puuvillaperkaalia, täyte 70% Blowfill®-spiraaliontelokuitua ja 30% Amicor Sanitized -akryylikuitua. Tuplapeiteessä  230×200 cm on täytettä 800g.
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) 60, pesusuositus 1-2 kertaa vuodessa
Koot Tuplapeitto 230x200cm
Väri Valkoinen
Valmistusmaa Suomi

Lisätietoa tuotteesta

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa,jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2024 Univisio Oy