Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin. 

Amicor Light peitto

48,20 

Viileän sekä kevyen peiton metsästäjälle raikas kevytpeite. Sopii erinomaisesti viileydestä nauttijoille, hikoilusta kärsivälle, herkille ja allergisille nukkujille.

Laadukkaan peiton täyte Amicor Sanitized antibakteerinen kuitu estää tehokkaasti bakteerien, pölypunkkien ja homeen kasvun ja pitää vuoteen raikkaana. Antibakteerisen kuidun ominaisuudet säilyvät pesusta toiseen antaen pysyvän pitkäkestoisen suojan. Univisiolla on suomalaisena valmistajana Amicor-kuidun käytön yksinoikeus. Amicor-peiton kankaana on hengittävä valkoinen puuvillaperkaali. Blowfill®-spiraalikuitu puolestaan pitää peiton pitkään kuohkeana ja kimmoisana erikoisrakenteensa ansiosta. Täytteestä 70 % on Blowfill®-spiraaliontelokuitua ja 30 % Amicor™ Sanitized® -akryylikuitua.

Avainlippu

Ominaisuudet

Materiaali Päällinen 100% puuvillaperkaalia, täyte 70% Blowfill®-spiraaliontelokuitua ja 30% Amicor Sanitized -akryylikuitua. Täytemäärä peitteessä 150×200 cm  on 500g.
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) 60, pesusuositus 1-2 kertaa vuodessa
Koot Normaalikokoinen peitto 150×200 cm, tuplapeitto 230x200cm
Väri Valkoinen
Valmistusmaa Suomi

Lisätietoa tuotteesta

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Arviot

0,0 tähteä 5 tähdestä (perustuen 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Tyydyttävä0%
Välttävä0%
Huono0%

 

Arvosteluja ei ole vielä kirjoitettu. Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvostelun.

Copyright © 2024 Univisio Oy