Lähellä sinun untasi.

Amicor peitto

49,90 

Normaalikokoinen lämmin peitto, joka tarjoaa nukkujalle raikkaan ja hengittävän unen. Sopii erinomaisesti vilukissoille, herkille ja allergisille nukkujille.

Laadukkaan peiton täyte Amicor Sanitized antibakteerinen kuitu estää tehokkaasti bakteerien, pölypunkkien ja homeen kasvun ja pitää vuoteen raikkaana. Antibakteerisen kuidun ominaisuudet säilyvät pesusta toiseen antaen pysyvän pitkäkestoisen suojan. Univisiolla on suomalaisena valmistajana Amicor-kuidun käytön yksinoikeus. Amicor-peiton kankaana on hengittävä valkoinen puuvillaperkaali. Täytteestä 70 % on Blowfill®-spiraaliontelokuitua ja 30 % Amicor™ Sanitized® -akryylikuitua. Blowfill®-spiraalikuitu puolestaan pitää peiton pitkään kuohkeana ja muhkeana erikoisrakenteensa ansiosta.

Avainlippu

Ominaisuudet

Materiaali Päällinen 100% puuvillaperkaali, täyte 70% Blowfill®-spiraaliontelokuitua ja 30% Amicor Sanitized -akryylikuitua, yhteensä 900 g
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) 60, pesusuositus 1-2 kertaa vuodessa
Koot Normaalikokoinen peitto 150×200 cm
Väri Valkoinen
Valmistusmaa Suomi

Tuoteseloste

Amicor peite tuoteseloste (pdf)

Lisätietoa tuotteesta

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2024 Univisio Oy