Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin. 

Ohut peitto viileän unen ystävälle!

Ohut peitto sopii hikoilijalle tai helposti kuumuudesta kärsivälle. Ihmiset vaihtavat yleensä, myös ilmojen lämmetessä sekä kesän tullessa peittonsa ohuempiin, jolloin kevyt peitto on oiva valinta uniin. Ohut peitto sopii myös makuuhuoneeseen, jossa on oikein lämmin lämpötila.

Me Univisiolla tarjoamme sinulle korkealaatuisista materiaaleista, Suomessa valmistettuja helppohoitoisia peittoja. Suomalaisen työn merkkinä tuotteissamme on Avainlipputunnus sekä joillakin tuotteillamme on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Univision valikoimasta löydät myös ohuen peiton viilentämään uniasi.

Univision kevyissä peitoissa on huomioitu ihmisten erilaiset mieltymykset nukkumisessa erilaisilla ominaisuuksilla. Kevyen ja ohuen ominaisuuden lisäksi paksuissa peitoissa on peittoja herkälle tai allergiselle nukkujalle, tasalämpöisen unen ystävälle, viileyttä arvostavalle sekä älykkäästä lämmönvaihdosta unelmoivalle.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Ohuen peiton tunnistaa pienestä grammamäärästä

Ohut peitto on helppo tunnistaa sen normaalia kevyemmästä täytemäärästä. Kevyessä peitossa täytettä on normaalia vähemmän eli enintään 500g, kun peitto on normaalikokoinen 150x200cm. Normaalissa peitossa täytettä on yleensä 600-700 grammaa.

Copyright © 2024 Univisio Oy