Lähellä sinun untasi

Sertifikaatit

Kotimaisten virkistävien unien takana on tutkitusti turvalliset materiaalit. Sertifikaattien sekä sertifioitujen järjestelmien ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme heidän vaatimustensa mukaisia korkealaatuisia tuotteita. Univisiossa laatu on tuote-, palvelun- ja toiminnanlaadusta muodostuva kokonaisuus, joka koskee jokaista yrityksessä työskentelevää. 

Avainlippu

Avainlippu

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai tuotetun palvelun. Univisiolla on oikeus käyttää kotimaisen työn merkkinä tehtaallaan valmistetuissa tuotteissa Avainlippu-tunnusta. Avainlipun myöntää ja merkin käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto. Avainlippu on Suomen vanhin alkuperämerkki.

Yhteistyössä Allegia- iho ja astmaliiton kanssa

Allergiatunnus® – Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnus

Univision joillakin tuotteilla on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Allergiatunnus® on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Se kertoo tuotteesta, joka ei sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Tuote, jolla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnus soveltuu herkälle iholle, tuoksuherkälle, allergiselle tai hengitystieoireista ja astmasta kärsivälle nukkujalle. 

ISO9001 – ISO14001 – ISO45001- Standardoitua laadun hallintaa

Univisiolla on käytössään koko toiminnan kattavat ISO9001 -laatusertifikaatti, ISO14001 -ympäristösertifikaatti sekä ISO45001 -työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti. Sertifioinnin ja vuosittaisten auditointien ansiosta sidosryhmiemme on helppo luottaa osaamiseemme ja toimintaamme. Sertifioidut järjestelmät vahvistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen sekä vastuulliseen toimintaan laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioissa.

ÖKÖ- TEX®

Öko-Tex –standardi 100 on kansainvälisesti valvottu tuoteturvallisuusmerkki tekstiili- ja vaatetusalan tuotteille. Öko-Tex®-kriteerit ovat kaikkein tiukimmat lasten tuotteilla ja toiseksi tiukimmat lähellä ihoa käytettävillä tuotteilla, kuten vuodetekstiileillä. Öko-Tex –merkki kertoo käyttäjälle ettei tuote sisällä haitta-aineita kuten torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Copyright © 2024 Univisio Oy