Lähellä sinun untasi.

Paksu peitto lämpimiin uniin!

Paksu peitto sopii nukkujalle, joka palelee helposti sekä pitää lämpimästä. Ilmojen kylmetessä ja talven tullessa lämmin paksu peitto on oiva valinta uniin. Mistä sitten tietää onko peitto paksu ja lämmin?

Peiton paksuuden voi määritellä helposti peiton täytteen määrästä. Paksussa peitossa on täytettä vähintään 800g, kun peiton koko on normaalikokoinen 150x200cm. Kun peitossa on täytettä 600-700g, peitto on silloin normaalilämpöinen ja normaali paksuudeltaan.

Näytetään tulokset 1–9 / 11

Miltä kuulostaisi kotimainen paksu peitto?

Me Univisiolla tarjoamme sinulle korkealaatuisista materiaaleista, Suomessa valmistettuja helppohoitoisia peittoja. Tuotteissamme on Avainlipputunnus suomalaisen työn merkkinä sekä joillakin tuotteillamme on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Univision valikoimasta löydät myös paksun peiton lämmittämään uniasi.

Univision paksuissa peitoissa on huomioitu ihmisten erilaiset mieltymykset nukkumisessa erilaisilla ominaisuuksilla. Lämpimän ja pehmeän ominaisuuden lisäksi paksuissa peitoissa on peittoja herkälle tai allergiselle nukkujalle, tasalämpöisen unen ystävälle, ekologisuutta arvostavalle sekä hotellitasoisesta unelmoivalle.

Copyright © 2024 Univisio Oy