Lähellä sinun untasi.

Blogi

 

Nooralotta Nezirille oikeat vuodevaatteet tuovat hyvän unen

Unenlaatu vaikuttaa pikajuoksija ja aituri Nooralotta Nezirillä niin arjen sujuvuuteen kuin treenien onnistumiseen. Univision uusissa, muhkeissa ja Suomessa valmistetuissa Tunturi-vuodevaatteissa Nooralotta nukkuu rauhallisesti.

Lue lisää

Vastuullisia unia ilmaston puolesta

Ihoa lähemmäs ei ihmistä pääse, minkä vuoksi vastuullisuus korostuu erityisesti tekstiiliteollisuudessa. Tällä periaatteella kotimainen Univisio on suunnitellut sekä valmistanut vuodevaatteita ja sisustustuotteita yli 30 vuotta.

Lue lisää

Tyynyjen ja peittojen pesu – tee sängyn siivous oikein

Kuinka tyynyt ja peitot pestään? On tärkeää huolehtia peittojen, tyynyjen ja koko sängyn puhdistuksesta säännöllisin väliajoin, jotta nukkumismukavuus säilyy maksimissaan ja petivaatteet kestävät käytössä pidempään.

Lue lisää

Me tarjoamme asiakkaillemme vastuulliset unet

Vastuullisuus on tänä päivänä paljon tapetilla. Kuluttajat etsivät kotimaisia tuotteita, jotka kestävät pitkään, valmistetaan ympäristöä kunnioittaen ja ovat kierrätettävissä. Lue, kuinka me Univisiolla vastaamme näihin toiveisiin.

Lue lisää

Viilentävä peitto pelastaa kesän kuumat yöt

Riittävästä nukkumisesta ja levollisesta unesta kannattaa pitää kiinni myös kesähelteillä. Makuuhuoneen viilentämiseen on olemassa omat niksinsä, mutta tarjolla on myös viilentäviä peittoja, jotka edistävät parempia unia.

Lue lisää

Uni-Medical Form -tyyny nosti Marian elämänlaatua

”Olen kokeillut elämäni aikana kaikenlaisia tyynyjä. Nyt minulla on ensimmäistä kertaa elämässäni tyyny, joka tuntuu itselleni sopivalta”, Maria kertoo.

Lue lisää

Luo nukkumaanmenostasi päivän odotetuin hetki – kotimaista luksusta omaan sänkyyn hotellityynyllä ja -peitolla

Älä säästele pehmeitä unia vain hotellien sänkyihin, vaan tuo ylelliset unet myös omaan makuuhuoneeseesi tilaamalla Univision kotimainen hotellipeitto ja hotellityyny.

Lue lisää

Vilukissalle lämpimät yöunet paksun peiton tuudittamana – vai kuumakallelle raikkaat unet ohuen peiton saattelemana

Unen saantiin vaikuttavat monet eri tekijät ja yksi niistä on ne, millaisilla vuodevaatteilla nukut. Panosta siis siihen mihin käperryt joka ilta, eli peittoon.

Lue lisää

Univision vinkit kotimaisen unen ystäville – tyyny allergiselle

Miten Univisio huomioi herkät ja allergiset nukkujat? Onko meillä tarjota tyynyä allergiselle tai herkälle nukkujalle? Vastaus on yksinkertainen, kyllä. Univision tuotteet ovat turvallisia ja huolellisesti testattuja. Univision tietyillä tuotteilla on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta.

Lue lisää

Hyvä tyyny niskalle – Uni-Medical Figure muotoiltu tyyny

Jos heräät aamulla tai yöllä niskakipuun, sinulla on todennäköisesti vääränlainen tyyny. Oikeanlainen tyyny tukee niskaa ja päätä niin, että kaularanka on suoraan rintarangan jatkeena luonnollisessa asennossa.

Lue lisää
-->
Copyright © 2024 Univisio Oy