Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin. 

Ergonomiset tyynyt 


Ergonomia on avainasemassa, kun puhutaan hyvästä nukkumisasennosta. Ergonominen tyyny on suunniteltu tukemaan päätä ja niskaa siten, että selkärangan neutraali asento säilyy nukkuessa. Hyvä nukkumisasento parantaa unenlaatua ja voi vähentää jopa kiputiloja, kuten niska- ja hartiakipuja, joista monet meistä kärsivät. Panosta laadukkaaseen uneen ja tutustu ergonomisiin tyynyihimme! Meiltä löydät kotimaiset, laadukkaat tyynyt jokaiselle nukkujalle. 

Näytetään kaikki 4 tulosta

Ergonominen tyyny tukee nukkujan päätä sekä niskarankaa 

Hyvää unta kannattaa ja tulee vaalia, sillä se on iso osa ihmisen hyvinvointia. Kuitenkin moni ihminen tänä päivänä kärsii nukutun yön jälkeen niska-hartia-alueen särystä tai selkäkivusta. Jos sinulla on tällaisia kipuja, sinun kannattaa hankkia ergonominen tyyny. Ergonomisesti muotoiltu tyyny tuo apua erilaisiin kehon kiputiloihin, sillä ergonominen tyyny estää lihasjännitystä tukemalla nukkujan niskaa sekä tarjoamalla nukkujan päälle luonnollisen asennon.  

Miten ergonominen tyyny kannattaa valita? 

Ergonomisen tyynyn hankinnassa kannattaa ottaa huomioon omat nukkumistottumukset, tyynyn muotoilu sekä korkeus; tyynyn tulee olla hieman korkeampi niskan kuin pään alla. Tämä on tärkeää sillä tavallinen tyyny voi nostaa pään liian ylös, kun taas liian matalan tyynyn tuki voi jäädä vähäiseksi. Selällään nukkuvalle sopii matalampi tyyny, kun taas kyljellään nukkuva tarvitsee korkeamman tuen pitääkseen selkärangan suorana. Tämän lisäksi mahdolliset allergiat asettavat tiettyjä ehtoja tyynyn valintaan. 

Lue lisää millainen on hyvä tyyny niskalle. 

Valikoimastamme löytyy tyyny jokaiselle nukkumisasennolle: 

  • Figure sopii kaikkiin nukkumiasentoihin 
  • Future on kyljellään nukkujan tyyny 
  • Form on selällään & kyljellään nukkuvan valinta 

Uni-Medical -tuotteet – sinun terveydeksesi 

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen unen, yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Univision Uni-Medical -sarjan tuotteet on suunniteltu juuri sinun untasi varten, tarjoten ergonomiaa, mukavuutta ja monipuolisia vaihtoehtoja unen laadun parantamiseksi. Uni-Medical on valintasi, mikäli arvostat kotimaisuutta, laatua, mukavuutta ja terveellistä nukkumista. Olipa sinulla sitten erityistarpeita, kuten niskavaivoja tai allergioita, Uni-Medical sarjan tuotteet tarjoavat ratkaisun, joka vastaa tarpeisiisi. 

Tuotteille on myönnetty suomalaisen työn merkkinä arvostettu Avainlippu-tunnus, mikä takaa korkean laadun ja kotimaisen valmistuksen. Lisäksi valikoimastamme löydät tyynyjä, joilla on oikeus käyttää arvostettua Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta, mikä kertoo sitoutumisestamme tarjota tuotteita, jotka sopivat myös herkkäihoisille ja allergikoille. 

Uni-Medicali-sarjan suosituimmat tuotteet ovat ergonomiset muototyynyt eli:  

  • Uni-Medical Figure (sopii kaikkiin nukkumiasentoihin) 
  • Uni-Medical Future (kyljellään nukkuvan tyyny) 
  • Uni-Medical Form (selällään & kyljellään nukkuvan tyyny) 
  • Uni-Medical Focus (kylkinukkujan tyyny)  
  • Uni-Medical Foam (yksiöllisesti muotoutuva tyyny). 

Usein Kysytyt Kysymykset Ergonomisista tyynyistä 

Mikä tekee tyynystä ergonomisen?

Ergonomiset tyynyt on suunniteltu tukemaan käyttäjän päätä ja niskaa niin, että selkärangan neutraali linjaus säilyy nukkuessa. Ne auttavat ylläpitämään hyvää nukkumisasentoa, joka voi parantaa unenlaatua ja vähentää niska- ja hartiakipuja. 

Kuinka valitsen oikean ergonomisen tyynyn?

Valitse tyyny ottaen huomioon nukkumistottumuksesi (esim. nukutko selälläsi, kyljelläsi tai vatsallasi), tyynyn muotoilu ja korkeus. Muista, että tyynyn tulee olla korkeampi niskan kuin pään alla erityisesti selkä- ja kylkinukkujille. 

Mitä tuotteita Uni-Medical -sarjassa on saatavilla?

Uni-Medical -sarja tarjoaa ergonomisia muototyynyjä, joista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin nukkumisasentoihin. Suosituimpia ovat Uni-Medical Figure, Future ja Form 

Miksi Uni-Medical -tuotteet ovat hyvä valinta?

Uni-Medical tuo ergonomiaa, mukavuutta ja on suunniteltu huomioimaan yksilölliset tarpeet, kuten niskavaivat ja allergiat. Lisäksi tuotteet ovat kotimaisesti valmistettuja ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

Ovatko Uni-Medical -tyynyt allergiaystävällisiä?

Kyllä, Uni-Medical -tuotteet sopivat allergiselle sekä herkälle nukkujalle. Jotkin tuotteet saattavat myös kantaa Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. 

Voiko ergonomisen tyynyn pestä?

Useimmiten ergonomiset tyynyt on suunniteltu niin, että ne ovat helposti pestäviä, mutta tarkista aina tyynysi hoito-ohjeet yksityiskohtaisten pesuohjeiden varmistamiseksi. 

Miten tiedän, milloin ergonominen tyynyni on vaihdon tarpeessa?

Ergonomisen tyynyn tulee säilyttää muotonsa ja tukevuutensa. Jos huomaat, että tyynysi alkaa painua kasaan tai menettää muotonsa, se ei enää tarjoa optimaalista tukea ja on aika harkita uuden tyynyn hankkimista. 

Miten ergonominen tyyny voi parantaa unen laatua?

Ergonominen tyyny voi vähentää niska- ja hartiaseudun jännitystä, mikä mahdollistaa rentoutuneemman unen ja ehkäisee keskenunista heräämistä kipuilun takia. Tämä voi myös auttaa syvemmän unen saavuttamisessa ja unen kokonaislaadun parantamisessa. 

Tilaa kotimainen ergonominen tyyny verkkokaupastamme 

Me olemme olemassa sinun untasi varten. Haluamme tarjota kaikille laadukasta ja terveellistä unta ja siksi otammekin nukkujan mukavuuden huomioon suunnittelussa ainutlaatuisella tavalla. Mukavuuden lisäksi panostamme laatuun ja kestävyyteen. Suomalaisen työn merkkinä meillä on tuotteissamme Avainlippu-tunnus ja tuotteemme sopivat allergiselle sekä herkälle nukkujalle. Oli nukkuma-asentosi mikä tahansa, meiltä löydät yöuniisi hyvää unta edistävän ergonomisen tyynyn. Panosta omaan hyvinvointiisi ja tilaa ergonominen tyyny jo tänään! Verkkokaupastamme tilaat laadukkaat kotimaiset ergonomiset tyynyt helposti ja nopeasti valitsemaasi noutopisteeseen. Toimitamme tilaamasi tuotteet 3-6 arkipäivän kuluessa tilauksestasi.   

Kysyttävää? Ota yhteyttä! 

Copyright © 2024 Univisio Oy