Lähellä sinun untasi.

Ergonominen tyyny tukee nukkujan päätä sekä niskarankaa


Hyvää unta kannattaa ja tulee vaalia, sillä se on iso osa ihmisen hyvinvointia. Kuitenkin moni ihminen tänä päivänä kärsii nukutun yön jälkeen niska-hartia-alueen särystä tai selkäkivusta. Jos sinulla on tällaisia kipuja, sinun kannattaa hankkia ergonominen tyyny. Ergonomisesti muotoiltu tyyny tuo apua erilaisiin kehon kiputiloihin, sillä ergonominen tyyny estää lihasjännitystä tukemalla nukkujan niskaa sekä tarjoamalla nukkujan päälle luonnollisen asennon.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Nyrkkisääntö ergonomisen tyynyn hankinnassa

Ergonomisen tyynyn hankinnassa kannattaa ottaa huomioon se, että tyynyn tulee olla hieman korkeampi niskan kuin pään alla. Tämä on tärkeää sillä tavallinen tyyny voi nostaa pään liian ylös, kun taas liian matalan tyynyn tuki voi jäädä vähäiseksi.

Lue lisää millainen on hyvä tyyny niskalle.

Kotimainen ergonominen tyyny

Me olemme olemassa sinun untasi varten. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista Suomessa ja suunnittelussa otamme huomioon ainutlaatuisella tavalla nukkujan mukavuuden. Suomalaisen työn merkkinä meillä on tuotteissamme Avainlippu-tunnus ja tuotteemme sopivat allergiselle sekä herkälle nukkujalle. Oli nukkuma-asentosi mikä tahansa, meiltä löydät yöuniisi hyvää unta edistävän ergonomisen tyynyn.

Copyright © 2024 Univisio Oy