Lähellä sinun untasi.

Hyvä tyyny niskalle – Uni-Medical Figure muotoiltu tyyny

Päivisin me olemme suurimman osan ajasta pystyasennossa niska suorana, kun taas öisin niska saattaa olla huonossa asennossa monta tuntia. Tämä tarkoittaa sitä, että nikamien pikkunivelet ovat ääriasennossa ja voivat lukkiutua ja tämä aiheuttaa niskakipua. Kaularangan asennon pitäisi olla sellainen, ettei niska ole taipunut tai voimakkaasti kiertynyt.

On useita syitä valita tyyny, joka on hyvä niskalle. Monella niskakipuisista on päänsärkyä tai migreeniä. Kun niskan saa rennoksi, yleensä myös päänsäryt katoavat. Jos heräät aamulla tai yöllä niskakipuun, sinulla on todennäköisesti vääränlainen tyyny. Oikeanlainen tyyny tukee niskaa ja päätä niin, että kaularanka on suoraan rintarangan jatkeena luonnollisessa asennossa.

Jos kärsit niskakivuista, osta itsellesi meidän yksi suosituimmista tyynyistä, Uni-Medical Figure.

Uni-Medical Figure

Vaihdatko nukkuessasi asentoa useasti? Kärsitkö niskakivuista? Univision korkealuokkainen Uni-Medical Figure tyyny soveltuu mihin tahansa nukkumisasentoon. Perhostyynyn muoto tarjoaa nukkujalle tukea niska- ja hartiaseudulle rentouttaen lihaksia. Alhaalla näet muutaman asiakkaamme kommentin meidän Facebook- sivuilta.

Figure tyyny niskalle

”Tämä tyyny mahdollistaa monta nukkuma-asentoa”

”Minun piti heti tilata tuo tyyny. Tänään haen postista.”

”Tuo tyyny on ihan paras, minulla on kaksi käytössä yhtä aikaa. Toinen ajaa sille tarkoitettua virkaa, toinen kainalo tyynynä. Paras helpotus ”kipeiden käsien yö”- pilleri ”

”Minulla on näitä kolme: yksi kotona, toinen mökillä ja kolmas asuntoautossa. Olen kokeillut kymmeniä tyynyjä kipeytyvän niskani vuoksi. Vasta tämä oli sopiva”

”Tämä on todella hyvä niskalleni, hyvin muotoiltu ja tukeva nukkua”

Univision Uni-Medical sarjan toiminnalliset tuotteet on suunniteltu tukemaan terveellistä ja virkistävää nukkumista. Sarjan tuotteet ovat korkealaatuisista materiaaleista Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Figure tyynyssä kangas on hengittävää puuvillaperkaalia ja täytteenä on 800g untuvantuntuista mikropolyesterikuitua. Suosittelemme tuotteelle 60 asteen vesipesua. Pesusuositus tyynylle on 3-4 kertaa vuodessa. Tyynyä tulee myös pöyhiä säännöllisesti.

Osta tyyny verkkokaupastamme

Copyright © 2024 Univisio Oy