Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin. 

Maksutavat

Univisio.fi-verkkokaupassa voit maksaa kaikilla yleisillä maksutavoilla. Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Meillä käy:

  • Kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Walley
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON tai MASTERCARD

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj (2122839-7)
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

MAKSUT MOBILEPAYLLA

Voit maksaa ostoksesi Univisio.fi-verkkokaupassa MobilePay-mobiilimaksutavalla. MobilePay on helppo, nopea ja turvallinen maksutapa, jolla mobiilimaksaminen onnistuu ilman, että sinun tarvitsee erikseen syöttää maksukortin tietoja. Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille. MobilePaylla voit maksaa jo yli 10 000 verkkokaupassa.

Näin maksat Univisio.fi verkkokaupassa MobilePaylla:

  • Siirry ostoskorissa maksamaan ja valitse maksutavaksi MobilePay
  • MobilePayn auettua tunnistaudu (PIN/sormenjälki/kasvojentunnistus) ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä.
  • Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen

Aktivoi MobilePay ennen ensimmäistä verkkokauppamaksua. Lisätietoa MobilePaysta ja linkki sovelluksen asennukseen >

MAKSUT LASKULLA TAI OSAMAKSULLA

Voit maksaa tilauksesi Univisio.fi-verkkokaupassa myös Walley-laskulla tai Walley-osamaksulla.

Walley-lasku ja -osamaksupalvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 euroon saakka. Walley-laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30, jopa 60 päivää. Walley lähettää laskun joko postitse tai sähköpostitse seuraavan kuun puolessa välissä ostotapahtumasta. Lasku erääntyy maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Maksaessasi laskun osamaksulla tulee vähimmäissumma maksaa laskun eräpäivään mennessä ja allekirjoittaa luottosopimus Walleyn kanssa.

*Maksuaikakorko on 0%, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 eur laskutuspalkkio.

Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta). Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 eur/kk.

Walley-laskua tai -osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Walley.

Copyright © 2024 Univisio Oy