Lähellä sinun untasi

Visio paremmasta unesta

Suomalainen sisu ja suuri luotto omaan tekemiseen on vienyt tätäkin pientä yritystä eteenpäin jo yli 30-vuotta.

Toimintamme lähti käyntiin Jämijärvellä Satakunnassa vuonna 1988 vesisänkyjen petauspatjavalmistuksesta. Villitys laantui kuitenkin nopeasti, jolloin tehdas erikoistui tyynyjen ja peittojen suunnitteluun sekä valmistukseen – ja sille tielle jäimme. Korkealaatuisten vuodevaatteiden lisäksi valmistamme ensiluokkaisia sisustustuotteita, kuten koristetyynyjä ja päiväpeitteitä. Tuotteemme valmistetaan tutkituista ja turvallisista raaka-aineista laadukkaasti ja vastuullisesti. Suunnittelun lähtökohtana on ainutlaatuinen mukavuus, helppohoitoisuus sekä turvallisuus. Kaikki tuotteet sopivat myös allergisille.

Tehtaamme ja yrityksemme pääkonttori sijaitsevat Jämijärvellä järvenrannalla ja työllistävät noin 20 ammattitaitoista ja työlleen omistautuvaa henkilöä. Meille laatu ja laadunvalvonta on tärkeimmässä asemassa tekemisessä, se on käsin kosketeltavissa tehtaan kaikissa työpisteissä. Jokainen tyyny, peitto ja muu tuote kulkee ihmiskäsien sekä -silmien kautta. Toimintamme tärkein pilari on kotimaisuus. Meidän jälleenmyyjät ovat hyvin varustellut tavaratalot ja erikoisliikkeet. Lisäksi meillä on oma verkkokauppa, yritysmyyntiä sekä tehtaanmyymälä Jämijärvellä.

Myös vastuullisuus on mukana, kun luomme visiota paremmasta unesta. Tekstiilialan vastuullisuus on meille tärkeä asia ja siksi otammekin tekemisessämme huomioon ympäristön sekä toisen ihmisen kunnioituksen. Meillä vastuullisuutta ohjaavat kotimainen tuotanto, kulutusta kestävät materiaalit sekä luotettavat yhteistyökumppanit.

Kaikille Univision valmistamille tuotteille on myönnetty Suomalaisen työn merkkinä Avainlippu-tunnus. Joillakin tuotteilla on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Toimintaamme ohjaavat auditoidut toimintajärjestelmät ISO 9001 -laatustandardi, ISO 14001 -ympäristöstandardi sekä ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuusstandardi. Tavoitteemme on, että jatkossa pystyisimme vielä enemmän valmistamaan tuotteita kierrätetyistä materiaaleista sekä ympäristöä vähemmän kuormittaen. Näin ympäristö voi paremmin ja meidän ihmisten on raikkaampi hengittää, olla ja tietenkin nukkua.

Lähellä sinun untasi.

Copyright © 2024 Univisio Oy