Lähellä sinun untasi

Uni-Medical Form tyyny

46,00 

Niskapotilaiden, fysioterapeuttien ja Univision yhteistyöllä suunniteltu ergonominen tyyny. Soveltuu erinomaisesti pään ja hartia-alueen kiputiloista kärsiville henkilöille sekä voi auttaa helpottamaan migreeniä. Tyyny on normaalikorkuinen ja kovuudeltaan napakka. Soveltuu selällään ja kyljellään nukkuvalle.

Univisio Uni-Medical Form -tyyny tukee niskaa ja hartioita oikeista kohdista ja antaa pään levätä rentouttavasti. Tyynyyn kuuluu erillinen 270 g tattariakanoita sisältävä tukityyny, jolle on oma tasku. Taskupuoli käännetään tyynyn alle niskan kohdalle antamaan tukea, ja samalla nautit Blowfill®-polyesteripallokuitutäytteen (400 g) ilmavasta pehmeydestä. Tyynyn voi pestä ilman akanoita 60 asteessa, akanapussin tarvittaessa käsin. Tyynyä tulee pöyhiä säännöllisesti.

Avainlippu

Ominaisuudet

Materiaali Päällinen 100% puuvillaperkaali, täyte 100% Blowfill® -polyesteripallokuitu 400g ja tukiosa tattarin akanat 270g
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) 60, pesusuositus 3-4 kertaa vuodessa
Tuote Normaalikokoinen tyyny 50×60 cm
Väri Valkoinen
Valmistusmaa Suomi

Tuoteseloste

Form tyyny tuoteseloste (pdf)

Lisätietoa tuotteesta

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2024 Univisio Oy