Lähellä sinun untasi

Amicor tyyny

23,00 

Raikkaan ja hengittävän unen tuulahdus harteikkaalle nukkujalle, joka nukkuu kyljellään. Sopii myös erinomaisesti herkille ja allergisille nukkujille. Tyyny on korkeudeltaan korkea, kovuudeltaan napakka.

Laadukkaan tyynyn täyte Amicor Sanitized antibakteerinen kuitu estää tehokkaasti bakteerien, pölypunkkien ja homeen kasvun ja pitää vuoteen raikkaana. Antibakteerisen kuidun ominaisuudet säilyvät pesusta toiseen antaen pysyvän pitkäkestoisen suojan. Univisiolla on suomalaisena valmistajana Amicor-kuidun käytön yksinoikeus. Amicor tyynyn kankaana on hengittävä valkoinen puuvillaperkaali. Blowfill®-polyesteripallokuitu puolestaan pitää tyynyn pitkään kuohkeana ja kimmoisana erikoisrakenteensa ansiosta. Täytteestä 70 % on Blowfill®-spiraalipallokuitua ja 30 % Amicor™ Sanitized® -akryylikuitua. Tyynyä tulee pöyhiä säännöllisesti.

Avainlippu

Ominaisuudet

Materiaali Päällinen 100% puuvillaperkaalia, täyte 70% Blowfill polyesteripallokuitua ja 30% Amicor -akryylikuitua, yhteensä 500 g
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) 60, pesusuositus 3-4 kertaa vuodessa
Tuote Normaalikokoinen tyyny 50×60 cm
Väri Valkoinen
Valmistusmaa Suomi

Tuoteseloste

Amicor tyyny tuoteseloste 50×60 cm (pdf)

Lisätietoa tuotteesta

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2024 Univisio Oy