Lähellä sinun untasi.

UNIPRO® Willguard tyyny

35,00 

Tuo makuuhuoneeseesi tai majoitustiloihin hotellitasoiset yöunet. Normaalikorkuinen Willguard-tyyny on ylellisen pehmeä ja kuohkea, muokkautuu hyvin ja hengittää untuvantyynyn tavoin. Tyyny soveltuu kaikille nukkumisasennoille.

Tyynyn sisällä on untuvainen mikrokuitutäyte, jonka rakenne siirtää tehokkaasti kosteutta iholta, ja näin tuntuu kuivalta ja kuohkealta. Willguard on paloturvallinen tyyny, joka on Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote. Soveltuu hyvin hotelli- ja majoitustyynyksi sekä kotikäyttöön. Willguard-tuotteet vastaavat niille asetettuihin korkeisiin laatuvaatimuksiin niin käytön kuin huollonkin osalta ja läpäisevät VTT:n SL1 paloluokitustestin. Tuotteiden kangas on puuvilla 50% ja modakryyli 50% sekoitetta, joka on luontaisesti paloturvallista. Tyynyssä on täytteenä 100 % polyesterimikrokuitua 700g. Tyynyä tulee pöyhiä säännöllisesti. Tyynyllä on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmalitton yhteistyötunnusta.

Unipro Avainlippu Yhteistyössä Allegia- iho ja astmaliiton kanssa

Ominaisuudet

Materiaali Kangas paloturvallinen 50% puuvilla ja 50% modakryyli, täyte 100% polyesteri mikrokuitua 700g
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) 60, pesusuositus 3-4 kertaa vuodessa
Tuote Normaalikokoinen tyyny 50×60 cm
Väri Valkoinen
Valmistusmaa Suomi

Tuoteseloste

Willguard tyyny tuoteseloste (pdf)

Lisätietoa tuotteesta

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2024 Univisio Oy