Lähellä sinun untasi

Hanki lapsellesi laadukkaat kotimaiset tyynyt ja peitot höyhensaarien seikkailuille – Onni & Ilona lasten tyyny ja peitto

Riittävä uni ja lepo on tärkeää lapselle vauhdikkaiden päivien vastapainoksi. Unesta lapsi saa virtaa leikkiä ja puuhata, mutta ennen kaikkea sitä tarvitaan lapsen kasvuun sekä kehitykseen.

Keskimäärin lapsi tarvitsee joka yö 9-10 tuntia unta. Unen aikana lapsen aivot palautuvat valveillaolosta ja uudet, opitut asiat painuvat mieleen. Hyvin nukutun yön myötä, myös tunteiden säätely onnistuu paremmin, lisäksi lapsi jaksaa osallistua ja olla sosiaalinen.

Iltarutiinit ovat kaiken a ja o lapsen unta ajatellen, sillä ne lisäväät lapsen turvallisuudentunnetta ja tyynnyttävät yöunille. Iltasatu, silittely, unilaulut tai omat yhteiset rauhalliset kikat tuudittavat lapsen uneen.

Hauska tehtävä perheille Matkalla unten maille- tehtävän avulla voit keskustella lapsesi kanssa nukkumisesta ja oppia lapsesi suhtautumisen unta kohtaan. Tehtävä perustuu kysymyksistä, joten voitte haastatella toinen toisianne.

Onni ja Ilona

Matkalla unten maille:

Kivoin paikka nukkua on…
Iltaisin ennen nukkumaanmeno meillä yleensä…
Saan illalla unen päästä paremmin kiinni, kun…
Ruudut suljetaan meillä iltaisin…
Jos olen nukkunut huonosti, minä yleensä…
Siitä tiedän, että olen nukkunut yöni tosi hyvin, kun…
Hassuin uneni…
Lemppari unikaverini…
Hulvattomin paikka missä olen nukkunut…
Meidän perheen unikeko on…

Onni & Ilona

Onni & Ilona lasten tyyny ja peitto

Sen sijaan, että lapsella olisi käytössä normaalit vanhat aikuisen tyynyt ja peitot, lapsi tarvitsee omat vuodevaatteet. Univison valikoimasta löydät lasten peitot ja lasten tyynyt

Univision Onni & Ilona sarjan lasten tyynyn sekä lasten peiton kangas on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa. Lasten tyyny on korkeudeltaan matala ja normaalia tyynyä pienempi, jotta tyyny tukee pienen nukkujan päätä sekä niskaa. Lasten peitto on taas kooltaan pienempi ja kevyempi kuin normaali peitto. Onni & Ilona tuotteen ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Lisäksi Onni & Ilona sarjan tuotteissa on Avainlippu-tunnus Suomalaisen työn merkkinä.

Vauhdikkaita ja ihania unia perheen pienimmille kotimaisissa lasten tyynyissä ja lasten peitoissa!

Hanki myös lapsellesi mieluiset lasten pussilakanat tästä

Copyright © 2024 Univisio Oy