Lähellä sinun untasi.

Luo nukkumaanmenostasi päivän odotetuin hetki – kotimaista luksusta omaan sänkyyn hotellityynyllä ja -peitolla

Älä säästele pehmeitä unia vain hotellien sänkyihin, vaan tuo ylelliset unet myös omaan makuuhuoneeseesi tilaamalla Univision kotimainen hotellipeitto ja hotellityyny.

Haaveiletko hotellin tyynystä ja peitosta? Nautitko hotellihuoneiden tyylikkäästä sisustuksesta? Tee makuuhuoneestasi hotellihuone, joka huokuu tyyliä, tunnelmaa ja vastustamatonta luksusta. Lue vinkit, jolla voit luoda hotellin tunnelmaa omaan makuuhuoneeseen:

1. Panosta vuoteeseen
Mietitkö koskaan, miksi hotellihuoneen vuode on niin hyvä nukkua? Syy on yksinkertainen: hotelleissa panostetaan vuoteeseen. Panosta siis itsekin tyynyn, peiton ja patjan laatuun. Valikoimissamme on ihana allergisoimaton hotellin peitto ja tyyny, joista löydät lisätietoja tämän tekstin lopusta. Ne sopivat yhtä hyvin koti- ja majoituskäyttöön.

2. Vaihda liinavaatteet valkoisiksi
Ylelliset ja sileät valkoiset lakanat tuovat mieleen hotellinsängyn. Lisäksi valkoiset liinavaatteet tuntuvat sekä näyttävät puhtaalta ja raikkaalta. Liinavaatteiden materiaaliin on myös hyvä panostaa. Kokovalkoinen sänky on tärkeä, sillä se huokuu luksusta ja hyviä yöunia.

3. Panosta sisustustekstiileihin
Viimeistele makuuhuoneesi esimerkiksi raskailla pimentävillä sivuverhoilla. Hanki iso päiväpeitto ja erilaisia koristetyynyjä. Makuuhuoneissa suositaan vaaleita sekä harmonisia sävyjä, jotta rentoutuminen ja nukahtaminen olisi helppoa. Jos haluaa käyttää värejä, kannattaa käyttää murrettuja sävyjä.

Hotelli peitto

4. Kalusta yksinkertaisesti ja kauniisti

Niin kuin hotelleissa – karsi makuuhuoneestasi kaikki turha. Panosta yöpöytiin ja valaistukseen. Hanki makuuhuoneeseen istahduspaikka esimerkiksi nojatuolilla tai rahi sängyn jalkopäähän. Hanki näyttävä sängynpääty tai kokeile sänkyseinälle eriväristä maalia tai tapettia.

5. Laita esille kukkia

Tuore kukkakimppu kauniiseen maljakkoon aseteltuna tuo makuuhuoneeseen lisää ylellistä hotellitunnelmaa.

Koe makuuhuoneessasi hotellitasoiset yöunet – Univision hotellityyny

Aloita hotellitunnelman luominen makuuhuoneeseesi Univision vuodevaatteilla. Univision UNIPRO Willguard hotellityyny tuo nukkujalle ylellisen pehmeyden ja kuohkeuden, sillä siinä on untuvainen mikrokuitutäyte. Se muokkautuu hyvin ja hengittää untuvatyynyn tavoin. Tyyny on erittäin laadukas, laitospesun kestävä ja paloturvallinen.

Hotellityyny on Suomessa valmistettu, ja soveltuu hyvin kotikäyttöön sekä majoitustiloihin. Tuotteella on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Tutustu tuotteeseen lisää tästä.

Unipro tyyny

Tunne luksus iholla – Univision hotellipeitto

Uppoudu Univision hotellipeiton alle ja nuku yö sikeästi. Univision UNIPRO Willguard on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Se on ylellisen tuntuinen, erittäin laadukas, laitospesun kestävä ja paloturvallinen. Peitto soveltuu hotelli-, majoitus- ja kotikäyttöön.

Hotellipeitolla on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Pääset tutustumaan tuotteeseen tästä.

Nuku kotonasi kuin hotellissa! Tilaa meiltä hotellin peitto ja tyyny.

Copyright © 2024 Univisio Oy