Lähellä sinun untasi.

Uni-Medical Form -tyyny nosti Marian elämänlaatua

Kun Maria Kostiander sai äidiltään Univision Uni-Medical Form -tyynyn, oli hän aluksi skeptinen. Voisiko tästä tyynystä olla apua vuosikausia jatkuneisiin purenta- ja niskavaivoihin?

”Olen kokeillut elämäni aikana kaikenlaisia tyynyjä, esimerkiksi niskatukityynyjä, jotka ovat yleensä osoittautuneet liian koviksi tai väärän mallisiksi. Nyt minulla on ensimmäistä kertaa elämässäni tyyny, joka tuntuu itselleni sopivalta”, Maria kertoo.

Maria vammautui vuosia sitten liikenneonnettomuudessa ja on kärsinyt sen jälkeen vaikeista leuka-, niska- ja hartia-alueen ongelmista. Vaikka tyyny ei häntä paranna, on se tuonut hänen arkeensa kaivattua helpotusta.

Kotimaisuus ehdoton plussa

Maria Kostiander ilahtui myös siitä, että Uni-Medical Form-tyyny on kotimainen tuote ja valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kotimaisuus ja laatu ovat hänelle aina tärkeimpiä asioita, kun hän tekee ostoksia.

”Tyyny ei ole myöskään kallis (46,- €), joten voin vilpittömästi suositella ainakin kokeilemaan sitä! Olen kuullut myös muilta hyvää palautetta tästä tyynystä.”

Apua leuka-alueen ongelmiin

Niskan ja pään vammojen vuoksi Maria puree öisin hampaita voimakkaasti yhteen. Tilanteeseen auttaa muun muassa kuormituksen vähentäminen sekä erikoishammaslääkäri, mutta esimerkiksi fysioterapialla ei ole pystytty tilannetta helpottamaan.

”Uni-Medical Form – tyynyn käytön myötä krampit leuoissa ovat vähentyneet ainakin toistaiseksi. Tyyny siis sopii käyttööni ehdottomasti parhaiten kaikista tähän asti kokeilluista. Tyyny paransi elämänlaatuani nukkumisasennon osalta, ja olen ollut todella vaikuttunut. ”

Maria nukkuu pääsääntöisesti kyljellään ja kertoo, että Uni-Medical Form -tyyny soveltuu ainakin tähän nukkuma-asentoon erinomaisesti. Tyyny tuntuu mukavalta pään alla, ja nukkumaan meno tuntuu mukavammalta.

”Kannattaa hankkia tavallista isompi tyynyliina, niin tyyny pääsee muotoutumaan paremmin!” hän vinkkaa.

Copyright © 2024 Univisio Oy