Lähellä sinun untasi

Bambu tuplapeitto

97,50 

Kotimainen Bambu-tupapeite on normaalilämpöinen peitto, jonka valmistuksessa korostuu luontoystävällisyys. Silkinpehmeä peitto tuudittaa nukkujansa virkistäviin uniin.

Tuplapeiton kankaassa oleva Bambu on luonnostaan antibakteerinen luonnonmateriaali, joka uusiutuu nopeasti. Univision Bambu -peitteiden silkinpehmeä kangas (50 % bambua, 50 % puuvillaa) hengittää ja tuntuu kosteudensitomiskykynsä ansiosta miellyttävältä. Peitteissä on täytteenä käytetty puhtaista muovipulloista tehtyä kierrätyskuitua, jota hyödyntämällä voimme vähentää luonnonvarojen kulutusta. Bambu- tuplapeitteessä 230×200 cm täytteen määrä on 1200 g.  Peite viimeistelty kantilla. Bambu-sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia Suomessa valmistettuja Avainlipputuotteita ja pestävissä 60-asteessa. Univision Bambu-sarjan peitteet ja tyynyt ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho-ja Astmaliiton allergiatunnusta.

Avainlippu    Yhteistyössä Allegia- iho ja astmaliiton kanssa

Ominaisuudet

Materiaali Päällinen 50% bambua ja 50% puuvillaa, täyte kierrätettyä polyesterikuitua, jota on tuplapeitteessä 230×200 cm 1200g
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) 60, pesusuositus 1-2 kertaa vuodessa
Koot Normaalikokoinen peitto 150×200 cm, tuplapeitto 230×200 cm
Väri Valkoinen
Valmistusmaa Suomi

Tuoteseloste

Bambu peite 230×200 cm tuoteseloste pdf

Lisätietoa tuotteesta

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2024 Univisio Oy