Lähellä sinun untasi

Viilentävä peitto pelastaa kesän kuumat yöt

Riittävästä nukkumisesta ja levollisesta unesta kannattaa pitää kiinni myös kesähelteillä. Makuuhuoneen viilentämiseen on olemassa omat niksinsä, mutta tarjolla on myös viilentäviä peittoja, jotka edistävät parempia unia.

On tutkittu, että viileässä nukkuminen on ihmiselle hyväksi, sillä se helpottaa nukahtamista, parantaa unen laatua sekä auttaa kehoa ja mieltä palautumaan. Makuuhuoneen ideaalilämpötila on noin 15-19 astetta.

Viilentävät peitot ja tyynyt kesäkäyttöön

Univision Balance-peitto on kehon lämpötilaan reagoiva peitto: se viilentää tai lämmittää tarpeen vaatiessa. Peiton toiminta perustuu ainutlaatuiseen PCM-teknologiaan, jonka ansiosta kangas varastoi tai vapauttaa lämpöenergiaa ja tasapainottaa siten nukkujan unta.

Peitto soveltuu ympärivuotiseen käyttöön ja toimii erityisen hyvin lämmönvaihtelusta kärsivälle nukkujalle. Balance-peitto toimii parhaiten ilman pussilakanaa, mutta ominaisuudet toimivat myös ohuen puuvillaisen tai luonnonmateriaalista valmistetun pussilakanan kanssa.

balance

Comfort-mallissa on hyödynnetty patentoitua Tones of Cool -tekstiilitekniikkaa, joka stimuloi tekstiiliä hajottamaan ylimääräistä lämpöä. Kangas tuntuu viileältä ja alentaa kehon lämpötilaa.

Ohut Comfort-peitto sopii hikoilijalle tai helposti kuumuudesta kärsivälle nukkujalle sekä makuuhuoneeseen, jossa on korkea lämpötila. Comfort-peitto on ihanan viileä kuumina kesäöinä, mutta soveltuu myös ympärivuotiseen käyttöön.

uni-Medical comfort peite

Vinkkejä makuuhuoneen viilentämiseen:

• Vaihda petivaatteet ohuempiin, suosi puuvillaa
• Laita lakanat 10 minuutiksi pakastimeen ennen nukkumaanmenoa
• Pidä sälekaihtimet ja verhot kiinni päivällä
• Tuuleta aikaisin aamulla, myöhään illalla tai yöllä
• Sammuta turhat sähkölaitteet

Miksi valita Univision tuote?

Me Univisiolla tarjoamme korkealaatuisista materiaaleista Suomessa valmistettuja helppohoitoisia peittoja. Suomalaisen työn merkkinä tuotteissamme on Avainlipputunnus sekä joillakin tuotteillamme on oikeus käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Nämä tuotteet soveltuvat siis herkälle ja allergiselle nukkujalle.

Asiakkaan kokemus Balance-peitosta

“Kärsin öisin hikoilusta ja lämmönvaihtelusta. Jos nukun pelkällä pussilakanalla, herään siihen, että minulla on kylmä ja jos taas nukun peiton alla, herään tukalaan kuumuuteen. Olen kärsinyt myös vuosia unettomuudesta ja nukahtamisvaikeudesta.

Päätin testata Univision Balance-peittoa, joka reagoi kehon lämpötilaan. Peitto on ollut minulla nyt käytössä muutaman kuukauden ja olen nukkunut erittäin hyvin. En ole herännyt kertaakaan siihen, että olisi epämukava lämpötila. Lisäksi nukahdan helposti ja uni on ollut tasalaatuista. Olen erittäin tyytyväinen tähän peittoon ja voin lämmöllä suositella sitä muillekin!”

Tutustu viilentäviin peittoihin täällä.
Tutustu myös tyynyihimme täällä.

Copyright © 2024 Univisio Oy