Lähellä sinun untasi.

Me tarjoamme asiakkaillemme vastuulliset unet

Vastuullisuus on tänä päivänä paljon tapetilla. Kuluttajat etsivät kotimaisia tuotteita, jotka kestävät pitkään, valmistetaan ympäristöä kunnioittaen ja ovat kierrätettävissä. Yritykset pyrkivät vastaamaan tarpeeseen tarjoamalla laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja lähellä valmistettuja tuotteita sekä tarjoamaan työntekijöilleen hyvät oltavat.

Me Univisiolla haluamme tarjota asiakkaillemme vastuulliset unet. Vastuullisuus onkin yksi toimintamme kulmakivistä.

Mitä vastuullisuus merkitsee Univision asiakkaille?

Vastuullisuus on monille kuluttajille nykypäivänä erittäin tärkeä asia ostopäätöstä tehdessä. Me Univisiolla keräsimme Facebook-arvonnan kautta asiakkaidemme ajatuksia vastuullisista tuotteista. Samat teemat toistuivat lukuisissa vastauksissa.

Kotimaisuus: lähellä valmistettu, kotimainen tuote on monelle vastuullisuuden ydin. Lähituotannossa myös hiilijalanjälki voidaan pitää pienenä.

Ympäristöystävällisyys: kuluttajille on entistä tärkeämpää, että tuote on valmistettu luontoa kuormittamatta. Asiakkaat odottavat, että ympäristönäkökulma otetaan huomioon myös pakkaamisessa ja kuljetuksessa.

Laatu: tuotteen korkea laatu ja pitkäikäisyys ovat erittäin tärkeitä asioita, sillä moni haluaa eroon kertakäyttökulttuurista.

Kierrätys: tuotteiden valmistaminen kierrätysmateriaaleista sekä loppuun käytetyn tuotteen hyvät kierrätysmahdollisuudet korostuivat myös lukuisissa vastauksissa.

Työolot: kuluttajat peräänkuuluttavat myös hyviä työoloja pohtiessaan vastuullisuutta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi oikeanlaista ansiotasoa, työturvallisuutta ja inhimillisiä työaikoja.

Mitä vastuullisuus tarkoittaa Univisiolle?

Kiertotalous ja ympäristöystävällisyys ovat yrityksemme keskeisiä arvoja. Pyrimme siihen, että käyttämillämme materiaaleilla on mahdollisimman pitkä elinkaari ja tuotteet kestävät käytössä pitkään.

Meillä on oma ympäristöjärjestelmä, mikä tarkoittaa sitä, että arvioimme ja tarkkailemme toimittajiamme jatkuvasti ympäristönäkökulmasta. Huomioimme ympäristöasiat jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa sekä materiaalivalinnoissa. Teemme myös riskiarvioita.

Myös kierrätys näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme. Kierrätämme materiaalia sisäisti ja olemme minimoineet materiaalihukan. Kierrätys otetaan huomioon kaikissa valmistuksen vaiheissa.

Tällä hetkellä olemme myös mukana projektissa, jossa pyrimme hyödyntämään tuotannosta syntyvää puhdasta materiaalijätettä käyttämällä sen uudelleen tuotteissamme. Projekti on testausvaiheessa.

Eco Green tuotteidemme valmistuksessa käytetty kangas ja kuitu on valmistettu puhtaista kierrätetyistä muovipulloista. Tuotteet on pakattu vetoketjulliseen kassiin, jota voidaan käyttää uudelleen esimerkiksi säilytys- tai pesupussina. Tutustu tuotteisiin:

Eco Green tyyny
Eco Green tukeva tyyny
Eco Green peitto

Luottamus kotimaiseen toimijaan

Kotimaisuus on yksi keskeisimmistä asioista puhuttaessa vastuullisuudesta. Tämä merkitsee kuluttajille lähituotannon ja kotimaisen työn tukemisen lisäksi myös luottamusta. Tuotetietoihin, valmistusprosessiin ja hyviin työoloihin pystytään luottamaan, kun kyseessä on kotimainen toimija.

Samalla tuottajien ajatellaan olevan lähempänä: on helpompi kysyä asioista, kun sen voi tehdä omalla kielellä ja suoraan tuottajalta. Me Univisiolla pyrimme toimimaan monella tapaa lähellä asiakasta. Vastaamme mielellämme kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin niin puhelimitse, sähköpostitse kuin sosiaalisen mediankin kautta.

Copyright © 2024 Univisio Oy