Lähellä sinun untasi.

Uni-Medical Foam tyyny

89,50 

Innovatiivinen, yksilöllisesti muotoutuva Uni-Medical Foam-tyyny soveltuu mainiosti erilaisiin nukkuma-asentoihin. Muototyyny rentouttaa niska-hartiaseutua ja säilyttää niskan ja kaularangan oikean asennon myös nukkuessa. Uni-Medical Foam- tyynyn täytteen toisella puolella on viilentävä Gel Techonolgy-pinnoite, joka auttaa käyttäjää nukahtamaan mukavasti ja helposti. Gel Techonolgy-tekniikan avulla saadaan pitkäkestoinen viileyden tunne unesi aikana. Tyynyn täytteenä on älypehmustetta, läpireiìtettyä ja joustavaa viskoelastista polyuretaanivaahtomuovia, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön ja painon mukaan.

Antibakteerinen päällinen on joustavaa ja ihanan pehmeää neulosta,100 % polyesteriä. Reunassa hengittävä verkkorakenne.

Irrotettavan päällisen voi pestä 60 asteen vesipesussa. Älypehmusteen hoidoksi riittää säännöllinen tuuletus tai imurointi. Älä tamppaa, sillä se vaurioittaa älypehmusteen solurakennetta. Huomioi, että kylmässä materiaali jäykistyy, jolloin tyynyä käsiteltävä varoen.

Lisätiedot

Ominaisuudet

Korkea, Normaali

Ominaisuudet

Materiaali Päällinen 100% polyesteri, täyte viskoelastista älypehmustetta,valmistettu polyuteraanivahdosta Gel Techology-pinnoitteella
Konepestävä Irrotettava päällinen on pestävissä, älypehmustetäytteen hoidoksi riittää säännöllinen tuuletus/imurointi
Pesuaste (°C) 60 päällinen, pesusuositus 3-4 kertaa vuodessa
Tuote  Normaalikokoinen tyyny 52×40×13 cm
Väri Valkoinen
Valmistusmaa Turkki

Tuoteseloste

Foam tyyny tuoteseloste

 

Lisätietoa tuotteesta

Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2024 Univisio Oy