Lähellä Sinun untasi!

Onni & Ilona lastenpatja

68,50 

Anna perheen pienimmille nukkujille entistä paremmat unet. Hanki lapsellesi tukevampi ja laadukas kotimainen lastenpatja lapsen sänkyyn. Lastenpatja on valmistettu 100% polyesteri kierrätysvanulevystä. Kaksi päällekkäin olevaa vanulevyä antavat patjalle tukevan tunnun. Onni & Ilona vuodevaatesarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja korkealaatuisia lastentuotteita, jotka ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta.

Lasten patjan päällä oleva kangas on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa 100% polyesteri mikrokangasta hennolla nallekuviolla.  Onni & Ilona lasten patjan täytteenä kaksi lämpösidottua polyesterivanulevyä. Lasten patjan päällisen voi pestä koneessa 60 asteessa. Sisällä olevat vanulevyt voi suihkuttaa ja ne kuivuvat nopeasti kyljellään.

Yhteistyössä Allegia- iho ja astmaliiton kanssa   Avainlippu

Lasten patja

Valitse lapsellesi tukeva ja laadukas lasten patja, joka on valmistettu 100% polyesteri kierrätysvanulevystä. Kaksi päällekkäin olevaa vanulevyä antavat patjalle tukevan tunnun ja kestävät käyttöä pitkään.

Suomalaiset Onni & Ilona vuodevaatesarjan tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta, joten voit olla varma, että ne ovat turvallisia ja korkealaatuisia. Patjan päällinen on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa 100% polyesteri mikrokangasta hennolla nallekuviolla. Täytteenä on kaksi lämpösidottua polyesterivanulevyä, jotka voi suihkuttaa puhtaiksi ja ne kuivuvat nopeasti kyljellään. Päällisen voi pestä 60 asteessa.

Patjan koko määräytyy lapsen koon mukaan

  • Leikki-ikäiselle lapselle sopiva patja on kooltaan 75 x 130 cm.
  • Alakouluikäiselle lapselle sopiva koko on 75 x 160 cm.

Onni & Ilona lapsen patjaa on saatavana koossa 75x130x8 cm. Tarvittaessa lisäpituutta saadaan jatkopalalla, jolloin patjasta saadaan 75 x 160 cm kokoinen.

 

 

Ominaisuudet

Materiaali Kangas 100% polyesteri mikrokangas, täyte kaksi lämpösidottua polyesterivanulevyä
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) Patjan päällinen 60 astetta, vanulevyt voi suihkuttaa ja kuivattaa kyljellään
Koko Lastenpatja 75x130x8 cm
Väri Nallekuvio
Valmistusmaa Suomi

Lisätietoa tuotteesta

Lastenpatja on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2023 Univisio Oy