Lähellä Sinun untasi!

Luxury peitto

92,00 

Uppoudu joka yö silkinpehmeän unen vietäväksi. Luxury -sarjan peitto on mainio valinta lämpimiin uniin. Peiton kangas on Lyocell-satiinikangasta, jolloin peitto tuntuu erittäin ylelliseltä, pehmeältä ja silkkimäiseltä.

Luxury -sarjan tuotteet ovat korkealaatuisista materiaaleista Suomessa valmistettuja luotettavia Avainlippu-tuotteita. Luxury -sarjan ympäristöystävällisesti valmistetussa Lyocell-satiinikankaanssa on käytetty erittäin puhdasta ja uusiutuvaa Lyocell-kuitua, jolla on luonnonkuituja vastaavan ominaisuudet. Lyocell-satiinikangas on laskeutuvaa ja johtaa ylimääräisen kosteuden pois iholta pitäen nukkujan miellyttävän kuivana koko yön. Peitteen täytteenä on 900 g Blowfill®-polyesterispiraalikuitua. Blowfill®-erikoisrakenne pitää peitteen pitkään kuohkeana ja kimmoisana. Suosittelemme tuotteelle 60 asteen vesipesua. Pesusuositus peitolle on 1-2 kertaa vuodessa.

Avainlippu

Ominaisuudet

Materiaali Päällinen 100% lyocell satiini, täyte 100% polyesterispiraalikuitu 900g
Pesuaste (°C) 60, 1-2 kertaa vuodessa
Tuote Normaalikokoinen peitto 150x200cm
Väri

Valmistusmaa

Valkoinen

Suomi

Lisätietoa tuotteesta

Peitto on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2023 Univisio Oy