Lähellä Sinun untasi!

Lastenpatjan jatkopala

29,90 

Anna perheen pienten nukkua jatkossa entistä paremmin, tukevammin ja laadukkaammin kotimaisen lastenpatjan ansiosta. Jatkopala on valmistettu 100% polyesteri kierrätysvanulevystä. Kaksi päällekkäin olevaa vanulevyä antavat jatkopalalle tukevan tunnun. Jatkopalan koko on 75x30x8 cm, eli se sopii patjaan 75x130x8 cm jatkopalaksi, jolloin saadaan patja koossa 75x160x8.

Onni & Ilona vuodevaatesarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja korkealaatuisia lastentuotteita, jotka ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta. Petauspatjan kangas on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa 100% polyesteri mikrokangasta hennolla nallekuviolla.  Onni & Ilona lasten petauspatjan täytteenä kaksi lämpösidottua polyesterivanulevyä. Patjan päällisen voi pestä koneessa 60 asteessa. Sisällä olevat vanulevyt voi suihkuttaa ja ne kuivuvat nopeasti kyljellään.

Avainlippu Yhteistyössä Allegia- iho ja astmaliiton kanssa

Lisätiedot

Ominaisuudet

Ikä 1-6

Ominaisuudet

Materiaali Kangas 100% polyesteri mikrokangas, täyte kaksi lämpösidottua polyesterivanulevyä
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) Jatkopalan päällinen 60 astetta, vanulevyt voi suihkuttaa ja kuivattaa kyljellään
Tuote Jatkopala 75x30x8cm
Väri

Valmistusmaa

Valkoinen nallekuviolla

Suomi

Lisätietoa tuotteesta

Lastenpatjan jatkopala on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa, jos pakkauksen sinetti on rikottu.

Copyright © 2023 Univisio Oy