Lähellä Sinun untasi!

Patjat

Millainen on hyvä lasten patja?

Lasten patja on hyvä valita huolella, sillä kasvuikäinen lapsi tarvitsee nukkuessaan tukea vartalolleen. Lapselle uni on erittäin tärkeää eli unituotteisiin kannattaa panostaa ja tutustua tarkkaan. Millainen on sitten hyvä patja lapselle?

Pienen vauvan patjan tulee olla turvallisuussyistä napakka ja tukeva, jotta tukehtumisvaara vältetään. Pinnasänkyyn oikean kokoinen patja on 60 x 120 cm. Vauvan patjan tulisi olla vähintään 5 senttiä paksu.

Leikki-ikäinen lapsi siirtyy 75 x 130 cm kokoiseen lasten patjaan. Tarvittaessa lisäpituutta saadaan jatkopalalla, jolloin siitä tulee jatkopalan myötä alakouluikäiselle lapselle sopivan kokoinen patja (75 x 160 cm).

Näytetään kaikki 2 tulosta

Kestää aikaa ja käyttöä

Univision Onni & Ilona -tuotesarjasta löydät kaikki edellä mainitut lasten patjat sekä jatkopalan. Tuotteet ovat Suomessa valmistettuja kestäviä lastentuotteita, jotka ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Kangas on pehmeää sekä kosteutta haihduttavaa ja patjan täytteenä on kaksi lämpösidottua polyesterivanulevyä. Päällisen voi pestä 60:ssä asteessa, ja sisällä olevat vanulevyt voi suihkuttaa. Vanulevyt kuivuvat nopeasti kyljellään.

Lasten patjan lisäksi suosittelemme hankkimaan petauspatjan lapsen sänkyyn, sillä se helpottaa sängyn hoitoa sekä pidentää patjan käyttöikää. Pääset petauspatjoihin tästä.

Copyright © 2022 Univisio Oy