Lähellä sinun untasi. Kotimaiset vuodevaatteet virkistäviin uniin.

Patjat

Millainen on hyvä lasten patja?

Kasvuikäinen lapsi tarvitsee nukkuessaan tukea vartalolleen, jolloin lasten patja kannattaa valita huolella. Lapselle uni on erittäin tärkeää, joten unituotteisiin kannattaa panostaa.  Millainen on sitten hyvä patja lapselle?

Pienen vauvan patjan tulee olla turvallisuussyistä napakka ja tukeva, jotta tukehtumisvaara vältetään. Pinnasänkyyn oikean kokoinen patja on 60 x 120 cm. Vauvan patjan tulisi olla vähintään viisi senttiä paksu. Leikki-ikäinen lapsi siirtyy 75 x 130 cm kokoiseen lasten patjaan. Tarvittaessa lisäpituutta saadaan jatkopalalla, jolloin siitä saadaan alakouluikäiselle lapselle sopivan kokoinen (75 x 160 cm).

Näytetään kaikki 2 tulosta

Kestää aikaa ja käyttöä

Univision Onni & Ilona -tuotesarjasta löydät kaikki edellä mainitut lasten patjat sekä jatkopalan. Tuotteet ovat Suomessa valmistettuja kestäviä lastentuotteita, jotka ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnusta. Kangas on pehmeää sekä kosteutta haihduttavaa, ja patjan täytteenä on kaksi lämpösidottua polyesterivanulevyä. Päällisen voi pestä 60:ssä asteessa, ja sisällä olevat vanulevyt voi suihkuttaa. Vanulevyt kuivuvat nopeasti kyljellään.

Lasten patjan lisäksi suosittelemme hankkimaan petauspatjan lapsen sänkyyn, sillä se helpottaa sängyn hoitoa sekä pidentää patjan käyttöikää. Pääset petauspatjoihin tästä.

Copyright © 2020 Univisio Oy